Kroppsbehandlingar

Djuprengörande ryggbehandling

45 min 650 kr

Boka Djuprengörande ryggbehandling här
En djuprengörande behandling för dig med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring samt djuprengörande mask.

Rygg-kuren

30 min 490 kr

Boka Rygg-kuren här
Här får ryggen och axlar extra omvårdnad. Först peelas ryggen len och tvättas med varma handdukar. Efter det masseras rygg, axlar och nacke med en varm mineralrik crème. Härligt avstressande för rygg och axlar!

Aromainpackning

75 min 790 kr

Boka Aromainpackning här
En mjukgörande och energigivande helkroppsinpackning med aromaoljor som blandas med en mineralrik crème. En dunderkur som gör huden mjuk och len!
Hela kroppen torrborstas vilket sätter fart på cirkulationen och avlägsnar döda hudceller, därefter masseras en varm och fuktgivande crème in. Under tiden inpackningen verkar, ligger du varmt inbäddad och får en lättare ansiktsrengöring och en ansiktsmassage. Välj mellan stärkande/glädje, cirkulation eller lugn och ro.

Bodyscrub

50 min 650 kr

Boka Bodyscrub här
Hela kroppen peelas med en bodyscrub för att avlägsna döda hudceller och för att huden bättre ska kunna absorbera fuktcrémen. Sedan masseras en väldoftande och fuktgivande bodylotion in. Även ansiktet får en peeling och en ansiktscréme.
En perfekt behandling innan solsemestern för att få en jämn fin brun färg.

Sköna stunden

85 min 950 kr

Boka Sköna stunden här
En rogivande och avstressande behandling som inleds med en ryggpeeling samt en skön Aroma ryggmassage. Därefter får ansiktet en avkopplande och fuktgivande Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, plock av bryn, varma handdukar/ånga som öppnar upp porerna, ansiktsmassage, mask och avslutande ansiktscreme.
(lättare portömning för dig som önskar) En perfekt behandling för dig som behöver varva ner en stund!

Lovely Mother

60 min 690 kr

Boka Lovely Mother här
Denna underbart sköna behandling är mycket välgörande och rogivande. Denna behandling passar utmärkt för dig som är gravid men även för dig som vill ha en skön kombi-behandling. Vi använder oss av en ljuvlig fuktgivande havandeskapsolja från svenska Maria Åkerberg som stärker huden och motverkar hudbristningar.
För gravida:
Behandlingen inleds med en mini-ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. Medans masken verkar peelas ben och fötter mjuka, därefter får du njuta av en skön massage av ben och fötter som löser upp spänningar och ger ny energi. Slutligen masseras dekolletage och axlar.
För dig som inte är gravid:
Du får också en mini-ansiktbehandling men här kan peeling och massage av rygg fås istället för ben och fötter.

Lyx-kuren

100 min 1200 kr

Boka Lyx-kuren här
En rogivande helkroppsbehandling som inleds med torrborstning för att avlägsna döda hudceller och gör huden mjuk och len samt öka cirkulationen. Därefter följer en avkopplande helkroppsmassage med välgörande och väldoftande eteriska oljor. Välj mellan glädje/stärkande, utrensande eller lugn och ro. Behandlingen avslutas med en lättare ansiktsrengöring med peeling och ansiktsmassage. En ljuvligt lyxig och skön topp till tå behandling!