OM KROPPSCOMPAGNIET

DU är varmt välkommen till oss på Kroppscompagniet både för att göra behandling och för att få kvalitetsråd om produkter som passar just DIN hud.
Huden är unik och skall leva tillsammans med DIG länge så vänd DIG till riktiga proffs när du behöver hjälp!

cecilia

Kroppscompagniet startades av mig, Cecilia Blomberg, efter min upptäckt hur stor skillnad det gör för huden att använda ekologiska kvalitetsprodukter istället för att använda syntetiskt konstgjorda vilka innehåller mineralolja och andra miljögifter. Som pionjär i den ekologiska hudvårdsbranschen öppnade jag en mysig hudvårdssalong i Stockholm redan 2007.

Här ges DU och DIN hud en paus från stadens puls och ett läkande personligt möte i en rofylld miljö. DU får en fin och näringsmättad hy utan användning av produkter med hormonstörande och skadligt innehåll.

Kroppscompagniets terapeuter är medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och SEYF, Svenska estetikers Yrkesförbund.

 

Jag Cecilia, tillsammans med mina medarbetare erbjuder DIG att göra en mängd olika resultatinriktade behandlingar både för DITT yttre- huden, men även för DITT inre – kropp och själ.