Anti-age

När vi åldras så förlorar huden sin spänst och sin lyster, cellförnyelsen går långsammare, huden blir tunnare och mer fuktfattig.
De ämnen som finns naturligt i huden och håller den mjuk och fast minskar och linjer och rynkor bildas. Att huden förändras är oundvikligt när vi blir äldre men din livsstil och hur du tar hand om din hud påverkar också din hud. Om du utsätter huden för tex solexponering och rökning så påskyndas åldringsprocessen av huden.

Anti-age produkter är mer aktiva och innehåller ingredienser som stimulerar nybildningen av hudens celler, återfuktar och ökar elasticiteten.

När det är dags att börja använda anti-age produkter är individuellt, men generellt kan man säga efter 30+ är det dags att börja tänka mer förebyggande. Allt beror förstås på hur just din hud åldras, vilket beror på arvsanlag, livsstil och hur du vårdar din hud samt vilken hudtyp du har.
På så sätt kan vi förebygga och till viss del även minimera uppkomsten av linjer och rynkor. Det är dock viktigt att tillföra huden fukt även innan 30+ om man vill förebygga och behålla en spänstig hud.

Vi erbjuder målinriktade, intensiva behandlingar för hy som visar tecken på åldrande.

Vår ansiktsbehandling Anti-age Lyx är en ekologisk ansiktsbehandling med produkter från ESSE SKINCARE med probiotika. Esse Plus är exklusiva och avancerade anti-ageingprodukter med probiotika som bekämpar åldersprocesser i huden och återskapar en fungerande hudbarriär.

ESSE ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE

75 min 1290 kr

En lyxig anti-age ansiktsbehandling för dig med synliga ålderstecken eller dig som vill förebygga linjer och rynkor, med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) från ESSE som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.
Rengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme. I denna behandling arbetar vi med de produkter som passar din hud och som aktiverar din hud för maximal effekt.

För bäst effekt lägger vi till en antiage-ampull för mer djupgående effekt. (150 kr)
Vi rekommenderar att du gör en kur-behandling då vi efter denna behandling gör tre 25-min behandlingar.

Boka Ansiktsbehandling Antiage här