Anti-age

När vi åldras så förlorar huden sin spänst och sin lyster, cellförnyelsen går långsammare, huden blir tunnare och mer fuktfattig.
De ämnen som finns naturligt i huden och håller den mjuk och fast minskar och linjer och rynkor bildas. Att huden förändras är oundvikligt när vi blir äldre men din livsstil och hur du tar hand om din hud påverkar också din hud. Om du utsätter huden för tex solexponering och rökning så påskyndas åldringsprocessen av huden.

Anti-age produkter är mer aktiva och innehåller ingredienser som stimulerar nybildningen av hudens celler, återfuktar och ökar elasticiteten.

När det är dags att börja använda anti-age produkter är individuellt, men generellt kan man säga efter 30+ är det dags att börja tänka mer förebyggande. Allt beror förstås på hur just din hud åldras, vilket beror på arvsanlag, livsstil och hur du vårdar din hud samt vilken hudtyp du har.
På så sätt kan vi förebygga och till viss del även minimera uppkomsten av linjer och rynkor. Det är dock viktigt att tillföra huden fukt även innan 30+ om man vill förebygga och behålla en spänstig hud.

Vi erbjuder målinriktade, intensiva behandlingar för hy som visar tecken på åldrande.

Vår ansiktsbehandling Anti-age Lyx är en ekologisk ansiktsbehandling med produkter från ESSE SKINCARE med probiotika. Esse Plus är exklusiva och avancerade anti-ageingprodukter med probiotika som bekämpar åldersprocesser i huden och återskapar en fungerande hudbarriär.

Vi erbjuder även Kemisk Peeling FRÅN DR GROSS med AHA- och BHA-syror, en mer kraftfull behandling där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling avlägsnar gamla hudceller och stimulerar huden till nybildning som reducerar ålderstecken, pigmentering och ger huden ökad lyster.

ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE

75 min 1190 kr

En lyxig anti-age ansiktsbehandling för dig med synliga ålderstecken, med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) från ESSE som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.
Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme.

Boka Ansiktsbehandling Antiage här

Kemisk peeling

25 min 990 kr - Kurpris köp 5 betala för 4

Kemisk peeling från DR GROSS SKINCARE  är en blandning av fem olika AHA- och BHA-syror som samverkar och ger djupgående och synligt resultat.  Återfuktar huden, jämnar ut hudtonen, minimerar linjer och rynkor, förbättrar hudens spänst, minimerar hyperpigmentering och solskador. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas en kur-behandling.
Rengöring, hudanalys, kemisk peel, massage av dekolletage och axlar, avslutande vårdande crémer.

Vi rekommenderar att inleda med en DR GROSS Klassisk ansiktsbehandling för att få en djuprengjord hud innan kuren inleds.

Inför din behandling:
-Du ska ha undvikit solning senaste 24h före behandlingen samt efter.
-Inte ha gjort laser/syrabehandling senaste 7 dagarna.
-Inte använda läkemedel mot akne

 

Boka Dr Gross Kemisk peeling här