Bryn/fransar och Lashlift

Färgning av fransar och bryn ger ett naturligt lyft till ansiktet och markerar dina ögon. Färgen håller ca 3-6 veckor beroende på hårens kvalitet. En perfekt behandling året runt när du vill slippa mascaran och sminket.

Plockning/formning av bryn

Färgning av bryn (plockning ingår)

Färgning av fransar

Färgning av fransar och plockning av bryn

Färgning av bryn och fransar (plockning ingår)

Lash Lift med keratinbehandling och fransfärg

990 kr

Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden ”By Bexter” Ett svenskt märke framtaget av Världsmästaren i Lash Lift 2019, Elisabeth Bexter. Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling: – Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj – hållbart upp till 12 veckor – nya mjuka Silicon rullar i 5 storlekar – stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler – Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.
Att tänka på FÖRE behandlingen: – kom utan ögonmakeup och kontaktlinser
Efter behandling: – Undvik vatten i 24h på fransarna – Undvik makeup, cremer, schamponering och dyl i 48 h

Boka Lashlift med keratin och fransfärg här

Brow Lift - Brow Lamination

690 kr

Den här behandlingen Eyebrow lamination, som ett browlift också kallas, ger en illusion av mer fylliga och täta ögonbryn. Här ingår en keratinbehandling precis som vid ett lashlift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen. Vi använder oss att By Bexter produkter I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratin behandling. Hållbart upp till 4-6 v

Boka Browlift här