Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Stockholm

Kroppscompagniet erbjuder ansiktsbehandlingar och hudvårdsrådgivning i Stockholm.

Vi strävar efter att ge dig ansiktsbehandlingar där du som kund ska känna dig väl omhändertagen, oavsett om du vill ha en skön avkopplande behandling, en resultatinriktad ansiktsbehandling eller om du besväras av hudproblem. Din Hudterapeut utför alltid en hudanalys, lär vi känna din hud och utformar behandlingen därefter. Du får tips och råd utifrån din huds behov och dina önskade resultat om hur du bäst tar hand om den hemma för ett långvarigt resultat.

Längre ner på sidan har vi delat upp våra ansiktsbehandlingar och produktmärken som vi jobbar med. Läs mer om vad vi erbjuder och vilken behandling som passar dina önskemål bäst. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Tillägg som  inte behöver förbokas:

Brynfärgning – 150kr
Handinpackning med peeling – 150kr
AHA-syra 20% (Maria Åkerberg ansiktsbehandling) – 150kr
Ampull/djupgående specialserum (Esse Ansiktsbehandling) – 150kr

Observera att vi har redigerat sidan med våra ansiktsbehandlingar och även tagit bort några ansiktsbehandlingar för att minska antalet behandlingar.

ANSIKTSBEHANDLING FÖRSTA BESÖKET HOS OSS

80 min 990 kr

Denna ansiktsbehandling rekommenderar vi att du bokar om du besöker oss för första gången. Vi har avsatt längre tid för dig för att ha gott om tid för en behovs- och hudanalys och även tips och råd för hemmavården med rekommendationer. Vi utformar momenten och produkterna i denna ansiktsbehandling helt efter behoven. Ansiktsbehandlingen passar: Alla hudtyper och hudtillstånd. I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, behovs- och hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkter samt tips och råd för hemmavården.

Boka Ansiktsbehandling första besöket här

ERBJUDANDE - BOOSTA DIN HUD MED FUKT & LYSTER

Esse Erbjudande
Boka valfri Esse Probiotisk ansiktsbehandling och vi lägger till en djupverkande Esse ampull utan kostnad. Ampullen är ett kraftfullt djupgående serum som återfuktar huden på djupet.

Du väljer vilken Esse Ansiktsbehandling som passar dig bäst längre ner på sidan och bokar via bokningslänkarna under resp ansiktsbehandling.

Ange bokningskod/rabattkod “ampull”  vid bokning för att erhålla detta erbjudande.

Maria Åkerberg Erbjudande
Vi lägger till en AHA-syra (mjölksyra) som ökar hudens spänst, fukthalt och lyster samtidigt som den jobbar på fina linjer och rynkor och mjukgör huden.

Välj vilken Maria Åkerberg ansiktsbehandling du vill boka längre ner på sidan. Ange AHA i din bokning eller meddela oss när du är på plats.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED ESSE PROBIOTIC SKINCARE

EKOLOGISK PROBIOTISK HUDVÅRD

Ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade ESSE PROBIOTIC SKINCARE , en probiotisk hudvårdsserie från Sydafrika som skapar en optimal balans av mikrober (bakterier) som håller tillbaka åldersprocessen och återskapar en fungerande hudbarriär. Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring till hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa högeffektiv och ekologisk hudvård.

För dig som vill ta del av den senaste forskningen och framtiden hudvård, passar alla hudtyper och ger fina resultat på hudtillstånd och hudproblem som akne, rosacea, känslig hud, eksem och åldrad hud. Behandlingarna och produkterna optimerar en frisk och sund hudhälsa och bekämpar åldersprocesser.

ESSE PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING

60 min 990 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Passar alla hudtyper, även dig med känslig hud, rosacea eller acne. Vi anpassar behandlingen och momenten efter dina önskemål och ditt hudtillstånd. Vi arbetar med produkter som innehåller prebiotika som ger näring till de goda bakterierna och probiotika (goda bakterier) och bygger upp en välmående hudbarriär.
Behandlingen stärker hudens barriär, är djuprengörande, ökar fukthalten och ger en omedelbar fräschör.  I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga och portömning, massage av ansikte (om så önskas), dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter.

BOKA PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING HÄR

ESSE PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE

75 min 1190 kr

Ansiktsbehandlingen passar: En lyxig anti-age ansiktsbehandling som bekämpar åldersprocesser i huden. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud. I ansiktsbehandlingen ingår: Trippelrengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning vid behov, BHA-syra, massage av ansikte och dekolletage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

Boka Probiotisk ansiktsbehandling Anti-age här

ESSE PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING MED FRANS & BRYNFÄRG

80 min 1290 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Passar alla hudtyper, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål och huden behov. Vi använder produkter som innehåller probiotika och prebiotika som ger näring till de goda bakterierna och bygger upp en välmående hudbarriär. Behandlingen ger huden balans, ökar fukthalten och ger en omedelbar lyster och fräschör. Färgning av fransar och bryn ger ansiktet ytterligare ett litet lyft. I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter. Frans- och brynfärgning ingår också.

Boka Esse Probiotisk Ansiktsbehandling med Frans & brynfärg här

ESSE PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN

60 min 990 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Speciellt anpassad ansiktsbehandling för mannens hud. Mannens hud är oftast grövre och kan lätt drabbas av olika irritationer, t ex vid regelbunden rakning. Vi lägger mycket fokus på portömning, en ordentlig djuprengöring av huden. I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, lättare brynplock (för dig som vill),  ånga, portömning, BHA-syra, djupverkande serum, massage om tid finns, mask samt avslutande produkter.

Boka Ansiktsbehandling för män här

ESSE PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM

45 min 790kr

En djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling för dig i tonåren som kan ha problem med pormaskar, oren hy och acne.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter. Samt råd om hur du tar bäst hand om huden hemma.
För ungdomar upp till 19 år!

Boka Probiotisk Ansiktsbehandling Ungdom här

ANSIKTSBEHANDLINGAR MARIA ÅKERBERG

EKOLOGISK SVENSK HUDVÅRD

Ansiktsbehandlingar med ekologiska och naturliga produkter från svenska MARIA ÅKERBERG deep skin organics, är våra mest bokade behandlingar som passar alla. Hudvårdsprodukterna ger en känsla av renhet och främjar en frisk och sund hud. Ekologiska högkvalitativa ingredienser som bygger på aromaterapi och fytoterapi som består av växter och dess inneboende kraft.

MARIA ÅKERBERG tillverkas i Sverige och är valet för dig som gör ett medvetet val, både för din hud och för miljön.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

60 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Alla hudtyper. Denna ansiktsbehandling kan fås som Djuprengörande ansiktsbehandling då vi lägger fokus på portömningen för en hud med mycket orenheter och pormaskar.
Eller som en Klassisk ansiktsbehandling då vi både portömmer med även lägger till ansiktsmassage, för dig som inte har lika mycket att djuprengöra.
Vi anpassar behandlingen  helt efter dina önskemål och din huds behov.
I ansiktsbehandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, AHA-syra, djupgående serum, massage, mask samt avslutande produkter.

Boka Klassisk Ansiktsbehandling här

ANSIKTSBEHANDLING MED FRANS & BRYNFÄRG

80 min 1090 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Passar alla hudtyper, en ansiktsbehandling med portömning som vi anpassar efter dina önskemål och din huds behov. I denna ansiktsbehandling ingår även frans och brynfärgning. I ansiktsbehandlingen ingår: En Klassisk eller Djuprengörande ansiktsbehandling med frans- och brynfärgning, rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, AHA-syra, djupverkande serum (massage) mask samt avslutande produkter.

Boka Ansiktsbehandling med frans & brynfärg här

AHA BEHANDLING

25 min 590 kr

Ansiktsbehandlingen passar: Alla hudtyper. När huden behöver uppfräschning och ny lyster, ger en jämnare hudton. Stärker collagenfibrerna i huden, åldersfläckar, ärr och rynkor minimeras. Motverkar acne, oren hud, pormaskar och verkar sammandragande på stora porer. För bäst effekt rekommenderas en kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum. I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, AHA-syra, lugnande och fuktgivande ansiktsmask och avslutande crémer. Vi rekommenderar att inleda din AHA-kur med en Klassisk Ansiktsbehandling med djuprengöring.

Efter en AHA-behandling bör man inte vistas i solen närmsta 48h. Vi rekommenderar att undvika AHA-kur under högsommaren.

Boka AHA behandling här