Om oss

Hos oss är du i trygga händer! När du kommer till oss på behandling får du ett trevligt och personligt bemötande i en mysig och rogivande miljö. Våra hudterapeuter är specialister på just hudvård och många av oss har en gedigen kunskap med flera års erfarenhet.

Kroppscompagniets verksamheten startade 2007 i en liten lokal där vi erbjöd hudvård, massage och naprapati. Redan från start så har behandlingarna präglats av professionalism och välmående.
I takt med att antalet behandlingar som vi erbjuder har ökat har också antalet kunder ökat. Det i sin tur innebar att vi flyttade till större lokaler vid Odenplan 2009, och senare under året ökade vi antalet medarbetare.

Cecilia som startade Kroppscompagniet hudvård hade en vision om att erbjuda resultatinriktade behandlingar med ekologiska kvalitetsprodukter som även är miljövänliga.  Idag jobbar vi med många olika behandlingar, ekologisk hudvård, probiotisk hudvård men även mer kraftfulla behandlingar. Våra mest bokade behandlingar är ansiktsbehandlingar, vaxningar och frans- och brynfärgningar som alla håller hög kvalitet.

Kroppscompagniets terapeuter är medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och SEYF, Svenska estetikers Yrkesförbund.

 

Personal - Hudterapeuter

Cecilia

Cecilia driver Kroppscompagniet sedan 2007. och är verksamhetsansvarig.
Hon har en inriktning inom naturkosmetik och ekologisk hudvård och har jobbat med våra ekologiska produkter, makeup och vaxning sedan företaget startades.
Cecilia är även utbildad makeup-artist och erbjuder olika makeupkurser och festmakeup.

 

Patricia (föräldraledig)

Patricia har jobbat hos oss i flera år, är även salongsansvarig och har en internationell Cidesco-examen.
Hon jobbar med alla våra hudvårdsbehandlingar som vi erbjuder och är även vidareutbildad inom Medicinsk hudvård/kemisk peeling. (Dr Gross)
Patricia är även utbildad makeup-artist.
Sedan sommaren 2017 är Patricia föräldraledig.

Selina

Selina har tidigare drivit egen hudvårdssalong i flera år och är en av våra nya medarbetare på salongen.
Selina jobbar med alla våra hudvårdsbehandlingar som vi erbjuder.
Hon har även utbildningar inom träning, hälsa och kost, vilket är en stor fördel även i arbetet som Hudterapeut.

My

My är vårat senaste tillskott här på salongen och jobbar med alla våra hudvårdsbehandlingar.
Förutom intresset för hudvård så har hon även stort intresse för träning och hälsa