Om oss

Hos oss är du i trygga händer!
När du kommer till oss på behandling får du ett trevligt och personligt bemötande i en mysig och rogivande miljö. Våra Hudterapeuter är specialister på just hudvård och många av oss har en gedigen kunskap och många års erfarenhet. Vi arbetar med helheten, både insidan och utsidan för att kunna hjälpa dig med din hud på bästa sätt.

Kroppscompagniets verksamheten startade 2007 i en liten lokal där vi erbjöd hudvård, massage och naprapati. Redan från start så har behandlingarna präglats av professionalism och välmående. I takt med att antalet behandlingar som vi erbjuder har ökat har också antalet kunder ökat. Det i sin tur innebar att vi flyttade till större lokaler vid Odenplan 2009, och senare under åren har vi ökat antalet medarbetare.

Cecilia som startade Kroppscompagniet hudvård hade en vision om att erbjuda resultatinriktade behandlingar med ekologiska kvalitetsprodukter som även är miljövänliga.  Idag jobbar vi med många olika behandlingar, ekologisk hudvård och probiotisk hudvård.
Våra mest bokade behandlingar är ansiktsbehandlingar, vaxningar och frans- och brynfärgningar som alla håller hög kvalitet.

Kroppscompagniets terapeuter är medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och SEYF, Svenska estetikers Yrkesförbund.

Personal - Hud- och Spaterapeuter

Cecilia

Cecilia driver Kroppscompagniet sedan starten 2007 och är verksamhetsansvarig.

Hon är Ekologisk hudterapeut vilket innebär att hon har en inriktning inom naturkosmetik/ekologisk hudvård och även inom aromaterapi, samt utbildad makeup-artist.
Cecilia jobbar mestadels på salongen med alla våra hudvårdsbehandlingar och även med brasiliansk vaxning.

Cecilia brinner för mötet med alla härliga kunder och lägger stor vikt vid den personliga mötet. Att få hjälpa kunder med deras hudhälsa och att ge tips och råd för en välmående hud är en viktig del av vårat arbete.