Händer & Fötter

Ta hand om dina trötta fötter så får dom lite ny energi. Skönt och avkopplande och även vårdande och uppfräschande fotbehandling där du blir av med förhårdnader och torr hud. OBS! Vi behandlar endast friska fötter, ej fotproblem eller fotsvamp då rekommenderar vi att uppsöka en medicinsk fotvårdsterapeut.

Fotvård Fina Fötter

Med nagellack 75 min 790 kr / Utan nagellack 60 min 690 kr

En uppfräschande fotbehandling som där naglar och förhårdnader får extra omvårdnad. En pedikyr med eller utan lackning av naglar som passar både kvinnor och män. Boka med eller utan lackning av naglar.

I BEHANDLINGEN INGÅR:

-Varmt fotbad
-Peeling av fötter
-Förhårdnader avlägsnas
-Fötterna filas
-Naglarna klipps och poleras
-Rensning av nagelband
-Fotmassage
-Lackning av tånaglar för dig som önskar

Boka Fina fötter UTAN lack här Boka Fina fötter MED lack här

Minimanikyr (Ingen lackning)

30 min 490 kr

Våra händer och naglar visar vi dagligen och dom kan säga rätt så mycket om oss. Manikyr är en behandling där man tar hand om just händer och naglar.

Minimanikyr passar även för män

I BEHANDLINGEN INGÅR:

-Lättare filning
-Nagel- och nagelbandsvård
-Peeling
-Mjukgörande och vårdande handcreme

Tips efter din fotbehandling

När du har varit på fotbehandling/pedikyr hos oss så känns fötterna sådär härligt mjuka och fräscha. För att underhålla denna mjuka känsla så rekommenderar vi att du smörjer dina fötter regelbundet efter din fotbehandling. En fotcreme är ofta lite fetare, ibland även cirkulationsökande, därav bör du använda en speciellt annpassad creme för dina fötter. Många av oss har väldigt torra fötter och filar istället för att smörja och återfukta huden på fötterna. Att fila huden för mycket och för ofta gör att fötterna upplever att dom utsätts för belastning och bildar mer förhårdnader. Hälsprickor är också ett vanligt problem som beror på att hälarna så torra att huden spricker, ibland bildas det väldigt djupa sprickor. Hälsprickor kan även orsakar av för tung belastning.

Produkttips för glada fötter

Foot Cream – från MARIA ÅKERBERG
En ekologisk fotcreme som håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader vid regelbunden användning. Innehåller Eukalyptus och Menthol som  verkar kylande och lindrande vid ömhet, skönt för trötta fötter då det även verkar värmande vid massage.

All Day Balm – från MARIA ÅKERBERG
En ekologisk salva för din hälsprickor. En universalprodukt som fungerar lika bra för fötterna som dina torra händer och dina torra läppar. Innehåller välgörande och vårdande ingredienserna som olivolja, jojobaolja och rapsolja, bivax som verkar skyddande och uppmjukande och geranium som är bakteriedödande.