Brasiliansk Vaxning

Brasiliansk vaxning är en hårborttagning för kvinnor då allt intimhår tas bort.
Det är viktigt att du som kund ska känna dig bekväm och väl omhändertagen under din behandling hos oss. Därav strävar vi efter att du ska känna dig avslappnad och att vi utför vaxningen professionellt.
Hygienen är viktig, därav rengörs vaxstationen och pincetter noggrant mellan våra behandlingar. Vi använder endast engångsspatlar och har alltid handskar under din brasilianska vaxning. Även huden rengörs innan applicering av vaxet.

Vi använder två olika typer av vax under behandlingen, ett kallvax som dras bort med remsa som vi använder på själva bikiniområdet. Medan vi använder ett oljelösligt “peel-off” vax (som dras bort utan remsa) på dom intima delarna, ett mjukt och behagligt vax som verkar skyddande och vårdande tack vare innehållet av bomullsfröolja.

Huden blir mjuk och len efter vaxning. För mer information om din brasilianska vaxning och tips innan och efter behandling samt hur en brasiliansk vaxning går till, läs längre ner på sidan. (text kommer) Tänk på att du bör spara din utväxt i ca 3v för att håret ska vara tillräckligt långt för att få ett bra resultat.

Brasiliansk Vaxning

650 kr (endast kvinnor)

Boka brasiliansk här

Brasiliansk vaxning & halva ben

950 kr (endast kvinnor)

Boka brasiliansk & halva ben här

Brasiliansk vaxning & hela ben

1150 kr (endast kvinnor)

Boka brasiliansk & hela ben här