Ansiktsoljor – rena näringsdroppar för din hud

Om din hud får välja så föredrar den vegetabiliska oljor framför mineralolja och silikoner. Det beror på att vegetabiliska oljor innehåller vitaminer och fettsyror. Vitaminer gör huden starkare och skyddar den mot fria radikaler. Fettsyror håller huden mjuk och skyddar den från att bli torr. Eteriska oljor har olika positiva egenskaper beroende på sort – de ingår i produkterna för att till exempel lugna, skydda eller återuppbygga huden.

Alla Maria Åkerbergs oljor kan användas ensamma eller under någon av crèmerna från hennes sortiment. De absorberas lätt av huden om inte mineralolja eller silikon använts innan. Oljorna skyddar mot kyla och torr luft när de används ensamma. Även en fet eller oren hud mår bra och bir hjälpt av rätt olja.

Hitta rätt/passande ansiktsolja för din hud

Maria Åkerberg har sju olika ansiktsoljor att välja emellan.
COLDPRESSED JOJOBAOIL
Passar alla hudtyper
Universalprodukt för hela familjen
Kan användas som Makeup remover
Rakning: oljan är bakteriedödande och motverkar röda prickar
Vattenfast handcreme
Babyvård
Ömma bröstvårtor vid amning

Jojobaolja är den perfekta produkten för hela familjens hudvård, väldigt bra att ha i husapoteket! Den unika sammansättningen av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden. Jojobaoljan binder hudens fuktighet, ökar hudens skyddsbarriär och gör den sammetslen. Oljan är mycket hållbar och innehåller inga konserveringsmedel.

ROYAL FACIAL OIL NEROLI

Passar alla hudtyper
Balanserande
Utslätande
Förbättrar blodcirkulationen och rensar ut slaggprodukter
Fuktighetsbevarande
Härlig, ekologisk ansiktsolja som passar för normal och blandhy. Alla ingredienser samverkar för att öka fuktnivån i huden och ge huden ett ungdomligare utseende.

ROYAL FACILAL OIL ROSE

Passar en mogen och känslig hud
Passar rosaceahud och ytliga blodkärl
Den eteriska oljan från Rosor verkar revitaliserande och är därför särskilt bra till mogen och torr hud. Alla ingredienser samverkar för att öka fuktnivån i huden och ge huden ett ungdomligare utseende.
Oljan används ensam eller under någon av våra cremer och absorberas mycket lätt av huden om inte mineralolja använts innan. Royal Facial Oil Rose hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

ROYAL FACIAL OIL GLA
Passar alla hudtyper
Uppmjukande på torra eksem
Ökar elasticiteten och fukthalten i huden
Utslätande
Ansiktsolja med flera vegetabiliska oljor som tillsammans ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud. Glöm inte halsen, där huden är tunn.

ROYAL FACIAL OIL SUPPLEMENT

Passar en torr och mogen hud
Utslätande och revitaliserande
Den här utslätande ansiktsoljan har en ljuvlig doft från en mängd olika eteriska oljor och passar utmärkt till mogen och torr hud. Alla ingredienser samverkar för att öka fuktnivån i huden och ge huden ett ungdomligare utseende. Obs! Royal Facial Oil Supplement skall inte användas om du har känslig hud, rosacea eller acne, oljan är för aktiv! Det finns andra ansiktsoljor som passar dessa hudtyper förstås.

ROYAL FACIAL OIL CLEARING

Passar fet och oren hud
Passar känslig hud om den samtidigt är fet
Renande och balanserande
Minskar stora porer
Olja som är balanserande och renande för den feta/orena hudtypen och används ensam eller under någon av våra cremer. Den absorberas mycket lätt av huden om inte mineralolja använts innan. Royal Facial Oil Clearing hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.