Behandlingar för män

Givetvis riktar sig alla Kroppscompagniets hudvårdsbehandlingar även till män i alla åldrar.
Det är dock vissa behandlingar som är mer populära hos oss på Kroppscompagniet.

Vi listar dom topp 3 mest bokade behandlingar för män hos oss;

1. VAXNING FÖR MÄN
Många killar i varierande åldrar väljer att avlägsna sitt hår på kroppen. Många väljer att ta bort håret på kroppen med rakning men vill man få ett mer hållbart resultat så är vaxning mer effektivt.

Vaxning är en metod som blir alltmer populär och som ger ett hårfritt resultat i ca 4-6 veckor. Vill man ta bort håret frekvent så bör man upprepa behandlingen regelbundet med ca 5-6 v mellanrum. Utväxten blir betydligt mer mjuk och gles jämfört med när man rakar bort håret.

Vaxning av rygg och axlar samt rygg, axlar och halva armar är den mest bokade behandlingen hos oss.
Extra kul är att Sveriges största bokningstjänst Boka Direkt säger att vi utför flest vaxningar av män i Sverige – ett betyg så gott som något.
Mer om hur en vaxning går till och före- och efter behandling kan du läsa mer om du klickar på denna länk.

2. ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN
Mannens hud behöver tas om hand om precis som kvinnors. Mannens hud är ofta fetare med en högre talgproduktion, huden är ofta grövre och porerna mer synliga.
Mannens hud behöver omvårdnad då den dagligen utsätts för yttre påfrestningar, både från väder och vind och regelbunden rakning.

Regelbundna ansiktsbehandlingar i kombination med goda hudvårdsrutiner hemma är att rekommendera.
En bra behandling att börja med är just Ansiktsbehandling för män, en Klassisk ansiktsbehandling där vi använder ekologiska produkter från Maria Åkerberg.
Behandlingen inleds med en hudanalys för att sedan rengöra, ånga, portömma, massera, lägga mask och återfukta huden. Behandlingen anpassas individuellt efter hudens behov. Känslan efteråt är att huden känns fräsch, ren, mjuk och återfuktad.

Vill man ha en mer kraftfull ansiktsbehandling med effektiva syror som reducerat linjer och rynkor så är våra Dr Gross behandlingar ett alternativ. Alla Dr Gross behandlingar passar även mannens hud.

3. FOTVÅRD – FINA FÖTTER
Fräscha, mjuka och lena fötter är alltid uppskattat. Ofta glömmer vi bort dom där stackars fötterna som ofta inte får så mycket omvårdnad. En fotbehandling som passar män är den vi kallar för Fina fötter utan lack.

I fotbehandlingen för män ingår uppmjukande fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader, filning, nagel och nagelbandsvård, samt massage och mjukgörande crème.
Även fotbehandlingen anpassas efter dina fötters behov. Observera dock att vi inte behandlar fotsvamp eller nagelsvamp, då rekommenderar vi en medicinsk fotvårdsterapeut.

Vill du ge bort ett presentkort i julklapp till någon man du tycker förtjänar att bli lite extra ompysslad så är någon av dessa tre behandlingar ett tips:)
Presentkortet kan du beställa online tillsammans med en faktura.
Mer om våra behandlingar kan du läsa på Kroppscompagniets hemsida.